Sportschool

Personal trainer Nijmegen

Jouw doel, onze missie

Personal training op maat

Sports Academy maakt personal training voor iedereen mogelijk. Wat jouw doel ook is, onze personal trainers gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Sports Academy staat voor

100+
Personal Trainers in België & Nederland
100+
Aangesloten sportscholen in België & Nederland
20.000+

Tevreden klanten in België & Nederland

7

Jaar ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding

Onze aanpak

Sports Academy gaat voor 100% resultaat. Niet alleen met trainingen, maar het hele traject naar het gewenste resultaat. Iedereen heeft zijn eigen doel, Sports Academy biedt een compleet pakket om jouw doel te halen. Afvallen, aankomen, spieropbouw, bij Sports Academy zullen wij jouw begeleiden naar jouw doel. Dit doen we offline bij een sportschool bij jou in de buurt en online via onze Sports Academy App.


Dit is wat je krijgt:

  • Personal training op maat, met een trainer die bij jou past
  • Sportprogramma's die aansluiten bij jouw doel
  • Voedingsschema's op maat gemaakt voor jouw doel
  • Een agenda om trainingen in te plannen op een gewenst moment
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Voordelen van Sports Academy

Gecertificeerde personal trainers

Passende, gecertificeerde personal trainer die aansluit bij jouw doelen

Altijd een trainer in de buurt

Altijd een personal trainer bij jou in de buurt

Ervaring in persoonlijke begeleiding

Jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding

Resultaten behalen

Binnen een maand de eerste resultaten

Training reserveren

Online snel een gemakkelijk jouw proefles inplannen

Sports Academy App

Sports Academy app met o.a. voedingsschema's

Personal trainer Osama

Osama Arrogi

Mijn missie is het positief veranderen van de leefwijze van onze klanten met als doel de levenskwaliteit te verbeteren. Dit kan door middel van voedings- en trainingsbegeleiding maar het liefst een combinatie van beide.

1

Personal trainer in Nijmegen

1

Sportscholen in Nijmegen
7
Dagen per week

100%

Resultaat gegarandeerd

Personal Trainer Nijmegen

Personal Trainer Nijmegen gezocht? Ben jij al een hele tijd op zoek naar een goede personal trainer in de omgeving van Nijmegen? Op sportsacademy.nl hebben we enkele van de beste personal trainers verzameld. Zo weet je zeker dat je hier altijd een trainer zal vinden die goed past bij jouw trainingsstijl. Wat veel mensen vaak vergeten is hoe belangrijk het is om een goede klik te hebben met jouw trainer. Ten slotte gaat het erom dat jij stappen zet op het gebeid van fysieke gezondheid. Dat ga je enkel en alleen bereiken wanneer je samen een duidelijk plan weet op te zetten. Dit gaat natuurlijk ook veel verder dan af en toe de gym in. Een gezonde levensstijl moet je ook buiten de sportschool doorvoeren. Gezond eten is dus echt van enorm belang. Maar dat zal jouw Personal Trainer uit Nijmegen je natuurlijk ook zelf vertellen. Tijd om aan de slag te gaan!

Onze sportscholen in Nijmegen

Basic-Fit Weg door Jonkerbos Nijmegen

Weg door Jonkerbos 24/7

Weg door Jonkerbos 26
6532 SZ Nijmegen

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Gezondheid het allerbelangrijkste

Gezondheid is, wat ons betreft, het belangrijkste dat er maar is. Dit betekent dat je dus goed voor je lichaam moet zorgen. We hebben gemerkt dat veel mensen dit lastig vinden omdat dit toch veel met discipline te maken heeft. Een personal trainer uit Nijmegen kan jou hier goed bij helpen. Iedereen weet zelf ook wel dat op de bank liggen en pizza eten makkelijker is dan de sportschool in gaan. Daarom is een personal trainer van zoveel waarde. Hij of zij dient ook als extra motivator om toch weer lekker te gaan sporten. Je maakt namelijk elkaar een belofte. Je trainer doet er alles aan om jou optimaal te trainen en jij toont inzet. Op het moment dat je dan gaat verzaken dan verbreek je die belofte. Dat wil je natuurlijk niet! Wil jij trainen op niveau met iemand die het beste uit jou haalt? Op sportsacademy.nl ga je dat zeker vinden.

Sports Academy App

Sports Academy heeft voor alle leden een speciale app. Alles in één overzicht, om jouw doel te bereiken. In de Sports Academy App vind je onder andere:

  • Voedingsschema's voor ieder doel
  • Sportprogramma's die bij jouw doel aansluiten
  • Reserveringssysteem om jouw trainingsmoment vast te leggen
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Mindset & Voeding

Naast trainen is de juiste voeding essentieel om jouw doelen te behalen. Naast de trainingen ondersteunen wij jou ook met de juiste voedingsschema. In de app staat voor ieder doel een passend voedingsschema en sportprogramma. Zo word je ook buiten je trainingstijd ondersteund. Of je nou wil afvallen of gaat voor spiergroei, het begint allemaal bij voeding en een goede mindset. Niet alleen in de app vind je deze informatie, ook je personal trainer zal je hierbij ondersteunen.

Fitness op niveau in Nijmegen

Nijmegen is een prachtige stad met een liberaal karakter waar iedereen lekker zichzelf kan zijn. Dat is natuurlijk geweldig maar hoe is het gesteld met de opties voor sporten in Nijmegen? Ook dat zit helemaal goed! Zo kan je op heel veel plekken in de stad terecht voor een lekker uurtje Fitness. Veel mensen die voor het eerst de voordelen van Fitness ervaren staan hier toch wel een beetje van te kijken. Het geeft je zoveel energie en na slechts een paar weken trainen zie je al die eerste resultaten. Dat is natuurlijk geweldig. Om jouw leven wat gemakkelijker te maken ben je bij sportsacademy.nl aan het juiste adres. Dankzij onze goede connecties boek je gemakkelijk een uurtje om te fitnessen bij de door jou gekozen sportschool. Zo hoef je zelf niet meer het hele internet af te struinen maar kan je lekker snel schakelen. Dus kom lekker fitnessen in Nijmegen. Vind ook sportscholen in andere plaatsen in Gelderland, bijvoorbeeld Wijchen. Sports Academy heeft een landelijk aanbod personal trainers.

Wat andere klanten van onze locaties in Nijmegen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Fijne en persoonlijke begeleiding

Niet alleen op het gebied van sporten ben ik verbeterd, ook de reden achter een oefening wordt uitgelegd en ik heb altijd een voedingsschema bij de hand. 

Charlotte Hendriks
Een complete aanpak

Na een half jaar trainen met Tim ben ik niet alleen afgevallen, maar ben ik het ook leuk gaan vinden om te sporten. Daarnaast krijg je ook alle informatie die je nodig hebt voor een gezondere levensstijl.

Tess van Hees
Eindelijk mijn doel behaald

Nadat ik 24 weken persoonlijke begeleiding heb gehad van Klaas heb ik eindelijk mijn doel gehaald, ik ben 12 kilo aangekomen. Dit is mij voorheen nog nooit gelukt en met de hulp van Klaas en de Sports Academy App is het eindelijk gelukt.

Ronnie Peters

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wie is SportsAcademy?

SportsAcademy is een groep ondernemers die samen met zijn trainers het beste uit sporters wil halen.

Voor wie is SportAcademy?

SportsAcademy is er voor iedereen. Wat jouw doel ook is, afvallen of spiermassa opbouwen. Onze trainers stemmen hun schema af op jou en samen gaan jullie voor het maximale resultaat.

Ik wil aanmelden voor een personal trainer, hoe gaat dit?

Bij SportsAcademy kan je zelf je coach kiezen. Bekijk een locatie in de buurt en vraag een gratis intake aan bij een trainer in de buurt.

                   

Arnhem

                 

100% succes gegarandeerd

Bij Sports Academy gaan we voor 100% resultaat en zullen wij er alles aan doen om jouw doel te bereiken.
Sportschool

Ben jij er klaar voor?

Begin vandaag nog met trainen met jouw personal trainer in Nijmegen

Sportschool

Ben jij er klaar voor?

Begin vandaag nog met trainen met jouw personal trainer in Nijmegen

arrow_drop_up arrow_drop_down