Sportschool

Personal trainer Wijchen

Jouw doel, onze missie

Personal training op maat

Sports Academy maakt personal training voor iedereen mogelijk. Wat jouw doel ook is, onze personal trainers gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Sports Academy staat voor

7

Jaar ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding
100+
Aangesloten sportscholen in België & Nederland

350+

Personal trainers in België & Nederland

20.000+

Tevreden klanten in België & Nederland

Onze aanpak

Sports Academy gaat voor 100% resultaat. Niet alleen met trainingen, maar het hele traject naar het gewenste resultaat. Iedereen heeft zijn eigen doel, Sports Academy biedt een compleet pakket om jouw doel te halen. Afvallen, aankomen, spieropbouw, bij Sports Academy zullen wij jouw begeleiden naar jouw doel. Dit doen we offline bij een sportschool bij jou in de buurt en online via onze Sports Academy App.


Dit is wat je krijgt:

  • Personal training op maat, met een trainer die bij jou past
  • Sportprogramma's die aansluiten bij jouw doel
  • Voedingsschema's op maat gemaakt voor jouw doel
  • Een agenda om trainingen in te plannen op een gewenst moment
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Voordelen van Sports Academy

Gecertificeerde personal trainers

Passende, gecertificeerde personal trainer die aansluit bij jouw doelen

Altijd een trainer in de buurt

Altijd een personal trainer bij jou in de buurt

Ervaring in persoonlijke begeleiding

Jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding

Resultaten behalen

Binnen een maand de eerste resultaten

Training reserveren

Online snel een gemakkelijk jouw proefles inplannen

Sports Academy App

Sports Academy app met o.a. voedingsschema's

Ons team van personal trainers in Wijchen

Personal trainer Abdel

Abdel Jabbar Arghidi

Ik ben doelgericht, enthousiast en gedreven. Met deze eigenschappen wil ik je helpen om je persoonlijke doel te bereiken. Ik vind het belangrijk dat trainen uitdagend en leuk is, en dat je ondanks de mogelijke spierpijn toch al stiekem uitkijkt naar de volgende keer.

1

Personal trainer in Wijchen

1

Sportschool in Wijchen
7
Dagen per week

100%

Resultaat gegarandeerd

Personal trainer in Wijchen

Personal trainer uit Wijchen kan niet wachten om samen met jou je doelen te behalen. Voordat je ook maar begint met trainen is het dus belangrijk om te weten wat je wilt bereiken. Zo zijn er verschillende doelen die je kunt stellen. Wil je bijvoorbeeld meer vet verbranden en daarmee dus afvallen? Of wil je graag aan je conditie werken omdat je binnenkort een marathon gaat rennen. Wat je doel ook is, jouw Personal trainer uit Wijchen helpt je er graag bij. Daarnaast ga je met een PT ook een stuk effectiever te werk vaak. Hij of zij weet namelijk precies wat er moet gebeuren om jou je doelen te laten behalen. Dat is dus echt de toegevoegde waarde die een personal trainer brengt. Kennis van zowel het menselijk lichaam, trainen en voeding is een ideale combinatie. Ga jij samen met je PT vandaag nog sporten? Je regelt het snel op onze pagina.

Onze sportscholen in Wijchen

Basic-Fit Peppelensteeg 24/7 Ede

Basic-Fit Kelvinstraat 24/7

Kelvinstraat 1

6601 HH Wijchen

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Wijchen kent goede sportscholen

Als jij uit Wijchen komt dan weet jij zelf ook wel dat er genoeg goede sportscholen zitten. Dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Maar wat is nou eigenlijk de beste? Nog belangrijker, wat is de beste sportschool voor jou. Het kiezen van een sportschool is niet iets dat je zomaar even moet doen. Dit is namelijk een stuk belangrijker dan je misschien zou denken. Er moet namelijk wel een goede klik zijn tussen jou en de sportschool en natuurlijk ook met het personeel. Je wilt tenslotte sporten op een plek waar jij je thuis voelt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je zeker weet dat het personeel jou helpt wanneer nodig. Kom je niet uit Wijchen? Geen probleem! Wij hebben pagina's voor sportscholen door heel Gelderland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportschool in Nijmegen? Ook daar zijn er genoeg. Wil je het maximale uit je training in de sportschool halen? Combineer dit dan met een Personal trainer uit Wijchen.

Sports Academy App

Sports Academy heeft voor alle leden een speciale app. Alles in één overzicht, om jouw doel te bereiken. In de Sports Academy App vind je onder andere:

  • Voedingsschema's voor ieder doel
  • Sportprogramma's die bij jouw doel aansluiten
  • Reserveringssysteem om jouw trainingsmoment vast te leggen
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Mindset & Voeding

Naast trainen is de juiste voeding essentieel om jouw doelen te behalen. Naast de trainingen ondersteunen wij jou ook met de juiste voedingsschema. In de app staat voor ieder doel een passend voedingsschema en sportprogramma. Zo word je ook buiten je trainingstijd ondersteund. Of je nou wil afvallen of gaat voor spiergroei, het begint allemaal bij voeding en een goede mindset. Niet alleen in de app vind je deze informatie, ook je personal trainer zal je hierbij ondersteunen.

Fitness is gezond

Dat fitness gezond voor je lichaam is dat wist je vast al wel. Maar wist je ook dat fitness heel erg goed is voor je mentale weerbaarheid? Steeds meer mensen gaan gelukkig inzien dat sporten ook erg goed is voor je humeur bijvoorbeeld. Na een uurtje sporten merk je gewoon dat je meer energie hebt, positiever bent en vaak ook gelukkiger. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog profijt van de fysieke training. Weet jij al met welk doel je gaat fitnessen? Ga je voor die spierballen? Wat je doel ook is, met fitness ga je het zeker bereiken. Dat is het mooie aan fitness, iedereen kan het en je kunt er meerdere doelen mee behalen. Het fijne is dat je dus niet verschillende sporten hoeft te doen. Fitness voor conditie? Ga lekker rennen op de loopband. Spieren kweken? Trainen met gewichten! Heb je een beetje hulp nodig met de juiste oefeningen voor jou? Ga dan trainen met een Personal trainer uit Wijchen.

Wat andere klanten van onze locatie in Wijchen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Fijne en persoonlijke begeleiding

Niet alleen op het gebied van sporten ben ik verbeterd, ook de reden achter een oefening wordt uitgelegd en ik heb altijd een voedingsschema bij de hand. 

Charlotte Hendriks
Een complete aanpak

Na een half jaar trainen met Tim ben ik niet alleen afgevallen, maar ben ik het ook leuk gaan vinden om te sporten. Daarnaast krijg je ook alle informatie die je nodig hebt voor een gezondere levensstijl.

Tess van Hees
Eindelijk mijn doel behaald

Nadat ik 24 weken persoonlijke begeleiding heb gehad van Klaas heb ik eindelijk mijn doel gehaald, ik ben 12 kilo aangekomen. Dit is mij voorheen nog nooit gelukt en met de hulp van Klaas en de Sports Academy App is het eindelijk gelukt.

Ronnie Peters

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wie is SportsAcademy?

SportsAcademy is een groep ondernemers die samen met zijn trainers het beste uit sporters wil halen.

Voor wie is SportAcademy?

SportsAcademy is er voor iedereen. Wat jouw doel ook is, afvallen of spiermassa opbouwen. Onze trainers stemmen hun schema af op jou en samen gaan jullie voor het maximale resultaat.

Ik wil aanmelden voor een personal trainer, hoe gaat dit?

Bij SportsAcademy kan je zelf je coach kiezen. Bekijk een locatie in de buurt en vraag een gratis intake aan bij een trainer in de buurt.

                   

Arnhem

                 

100% succes gegarandeerd

Bij Sports Academy gaan we voor 100% resultaat en zullen wij er alles aan doen om jouw doel te bereiken.
Sportschool

Ben jij er klaar voor?

Begin vandaag nog met trainen met jouw personal trainer in Wijchen

Sportschool

Ben jij er klaar voor?

Begin vandaag nog met trainen met jouw personal trainer in Wijchen

arrow_drop_up arrow_drop_down