Sportschool

Personal trainer Zaandam

Jouw doel, onze missie

Personal training op maat

Sports Academy maakt personal training voor iedereen mogelijk. Wat jouw doel ook is, onze personal trainers gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Sports Academy staat voor

7

Jaar ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding
100+
Aangesloten sportscholen in België & Nederland
20.000+

Tevreden klanten in België & Nederland

Onze aanpak

Sports Academy gaat voor 100% resultaat. Niet alleen met trainingen, maar het hele traject naar het gewenste resultaat. Iedereen heeft zijn eigen doel, Sports Academy biedt een compleet pakket om jouw doel te halen. Afvallen, aankomen, spieropbouw, bij Sports Academy zullen wij jouw begeleiden naar jouw doel. Dit doen we offline bij een sportschool bij jou in de buurt en online via onze Sports Academy App.


Dit is wat je krijgt:

  • Personal training op maat, met een trainer die bij jou past
  • Sportprogramma's die aansluiten bij jouw doel
  • Voedingsschema's op maat gemaakt voor jouw doel
  • Een agenda om trainingen in te plannen op een gewenst moment
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Voordelen van Sports Academy

Gecertificeerde personal trainers

Passende, gecertificeerde personal trainer die aansluit bij jouw doelen

Altijd een trainer in de buurt

Altijd een personal trainer bij jou in de buurt

Ervaring in persoonlijke begeleiding

Jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding

Resultaten behalen

Binnen een maand de eerste resultaten

Training reserveren

Online snel een gemakkelijk jouw proefles inplannen

Sports Academy App

Sports Academy app met o.a. voedingsschema's

Ons team van personal trainers in Zaandam

Op dit moment hebben wij nog geen personal trainers in de regio Zaandam. Zoek je toch een personal trainer in de buurt, kijk dan eens in Purmerend of Amsterdam. Voor de regio Zaandam zijn wij nog opzoek naar personal trainers, meld je aan voor een gratis vermelding op onze website!

Een personal trainer in Geleen

Personal trainer in Geleen is op zoek naar nieuwe studenten met wie hij of zij lekker kan trainen. Woon jij in het zuiden van het land en ben je al een tijd op zoek naar een trainer? Of heb je moeite met discipline en wil je daar hulp bij? Dan is een Personal trainer uit Geleen wellicht een goede optie voor jou. Deze mensen hebben een studie gedaan waardoor ze nu in staat zijn jou optimaal te helpen. Je bent echt niet de enige die moeite heeft met zelf sporten en dit ook structureel vol te houden. Vooral dat laatste vinden mensen erg lastig. Na twee keer sporten ligt het vaak weer een maand stil. Op die manier ga je natuurlijk nooit resultaat boeken of je doelen behalen. Daarom raden we jou aan om lekker te trainen samen met een personal trainer. Op die manier ga je veel sneller komen waar je je wilt zijn.

Geweldige sportscholen in Geleen

In Geleen vind je geweldige sportscholen. Ondanks dat het niet heel groot is, zijn er wel opvallend veel en bovendien ook goede sportscholen. Voor jou is dat natuurlijk heel erg fijn, dan heb je namelijk veel keus. Hier op Sports Academy hebben we enkele van de beste sportscholen voor je op een rijtje gezet. Zo kies je heel gemakkelijk de sportschool die het best bij jou past. Des te sneller kan je lekker gaan trainen. Kom je wel uit Limburg maar niet uit Geleen zelf. Geen zorgen! We hebben ook soortgelijke pagina's voor bijvoorbeeld Maastricht of Heerlen. Kortom, er zit altijd wel een sportschool of een personal trainer bij jou in de buurt. In het geval je wel uit Geleen komt raden we je aan om een goede sportschool te zoeken. Vervolgens kan je ervoor kiezen om dit te combineren met een Personal trainer in Geleen. Je zult versteld staan van de snelle resultaten.

Sports Academy App

Sports Academy heeft voor alle leden een speciale app. Alles in één overzicht, om jouw doel te bereiken. In de Sports Academy App vind je onder andere:

  • Voedingsschema's voor ieder doel
  • Sportprogramma's die bij jouw doel aansluiten
  • Reserveringssysteem om jouw trainingsmoment vast te leggen
  • Informatie over oefeningen en het lichaam

Mindset & Voeding

Naast trainen is de juiste voeding essentieel om jouw doelen te behalen. Naast de trainingen ondersteunen wij jou ook met de juiste voedingsschema. In de app staat voor ieder doel een passend voedingsschema en sportprogramma. Zo word je ook buiten je trainingstijd ondersteund. Of je nou wil afvallen of gaat voor spiergroei, het begint allemaal bij voeding en een goede mindset. Niet alleen in de app vind je deze informatie, ook je personal trainer zal je hierbij ondersteunen.

Fitness kan iedereen

Het mooie aan fitness is, is dat het lekker breed is. Dus ongeacht jouw gewicht, ervaring of spierkracht iedereen kan genieten van fitness. Je stelt het als het ware namelijk helemaal af op jouw situatie. Vind je dit lastig? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is het wellicht een goed idee om met een Personal trainer uit Geleen te werken. Hij of zij kan jou goed begeleiden bij welke oefeningen je het best kunt doen. Daarnaast zal je dankzij deze begeleiding om meer te weten komen over de juiste voeding en slaappatronen. Kortom, met een personal trainer heb je echte hulp waar je iets aan hebt. Aan de hand van positieve coaching en motivatie probeert deze trainer het beste uit jou te halen. Dat wil je meemaken! Dus of je nou alleen gaat fitnessen of toch samen met een trainer, zolang je maar lekker gezond bezig gaat!

Wat andere klanten van onze locaties vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Fijne en persoonlijke begeleiding

Niet alleen op het gebied van sporten ben ik verbeterd, ook de reden achter een oefening wordt uitgelegd en ik heb altijd een voedingsschema bij de hand. 

Charlotte Hendriks
Een complete aanpak

Na een half jaar trainen met Tim ben ik niet alleen afgevallen, maar ben ik het ook leuk gaan vinden om te sporten. Daarnaast krijg je ook alle informatie die je nodig hebt voor een gezondere levensstijl.

Tess van Hees
Eindelijk mijn doel behaald

Nadat ik 24 weken persoonlijke begeleiding heb gehad van Klaas heb ik eindelijk mijn doel gehaald, ik ben 12 kilo aangekomen. Dit is mij voorheen nog nooit gelukt en met de hulp van Klaas en de Sports Academy App is het eindelijk gelukt.

Ronnie Peters

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wie is SportsAcademy?

SportsAcademy is een groep ondernemers die samen met zijn trainers het beste uit sporters wil halen.

Voor wie is SportAcademy?

SportsAcademy is er voor iedereen. Wat jouw doel ook is, afvallen of spiermassa opbouwen. Onze trainers stemmen hun schema af op jou en samen gaan jullie voor het maximale resultaat.

Ik wil aanmelden voor een personal trainer, hoe gaat dit?

Bij SportsAcademy kan je zelf je coach kiezen. Bekijk een locatie in de buurt en vraag een gratis intake aan bij een trainer in de buurt.

                   

Arnhem

                 

100% succes gegarandeerd

Bij Sports Academy gaan we voor 100% resultaat en zullen wij er alles aan doen om jouw doel te bereiken.
Sportschool

Gratis vermelding op onze site?

Voor de regio Zaandam zijn wij nog opzoek naar personal trainers. Meld je aan voor gratis vermelding op onze website

Sportschool

Gratis vermelding op onze site?

Voor de regio Zaandam zijn wij nog opzoek naar personal trainers. Meld je aan voor gratis vermelding op onze website

arrow_drop_up arrow_drop_down